قوانین و توافق نامه ارائه سرویس و خدمات

شرایط و قوانین استفاده از خدمات و سرویس‌های شرکت مدیران هاست

کاربران گرامی توجه داشته باشید ثبت نام در سایت مدیران هاست به معنی اطلاع شما از تمامی شرایط، قوانین و بندهای “شرایط استفاده از خدمات و محصولات مدیران هاست” بوده و ثبت نام شما در مدیران هاست به منزله امضای قرار داد تلقی شده و نیاز به طی روند خاص دیگری برای عقد قرارداد نیست.

کاربر گرامی؛ لطفاً موارد زیر را جهت استفاده بهینه از خدمات مدیران هاست به دقت ملاحظه فرمایید.

فصل اول : تعاريف
________________________________________
1.1 خریدار یا مشتری : شخصی است که به عنوان شخص حقیقی یا حقوقی اقدام به خرید سرویس می‌نماید.

تبصره 1-1 : چناچه فردی بجز مشتری اقدام به پرداخت هزینه(ها) سرویس(ها) نمونه یا نماید در آن صورت شرکت تعهدی نسبت به پرداخت کننده نداشته و صرفا شخص مشتری را به عنوان طرف قرارداد تلقی خواهد کرد.

1.2 – سرویس : هر یک از خدمات ثبتی، نرم‌افزاری، فنی و ارتباطی قابل ارائه توسط شرکت

1.3 – وب سایت شرکت: وبگاهی به آدرس modiranhost.com

1.4 – پرتال کاربران : وبگاهی به آدرس my.modiranhost.com که مشتری در آنجا حساب داشته و می‌تواند لیست سرویس‌ها، خدمات، فاکتورها، تیکت‌ها و سایر امور مدیریتی خود را در آن مشاهده نماید.

1.5 – تیکت: راه ارتباطی برخط و بخشی از پرتال کاربران بوده که توسط آن مشتری می‌تواند نسبت به ثبت درخواست‌های خود به روش برخط اقدام نموده و به همین روش دریافت پاسخ نیز نماید.

1.6 – تعرفه: فهرست کامل سرویس‌های قابل ارائه همراه با ویژگی‌ها و محدودیت‌ها و قیمت‌ها، به‌نحوی‌ که مشتری کاملاً آگاه گردد.

1.7 – Spam (هرزنامه): ارسال ایمیل به فردی، بدون اینکه گیرنده موافق دریافت آن باشد.

1.8 – RBL: نوعی بانک اطلاعاتی آنلاین که IP سرورهای ایمیل و یا آدرس دامنه ارسال کننده‌های هرزنامه در آن ثبت می‌گردد.

1.9 – Domain(دامنه) : نام یکتای اینترنتی که برای دستیابی آسان به وبگاه‌های آنلاین از این آدرس استفاده می‌شود.

1.10 IDC : مرکز خدمات داده‌ای اینترنت Internet Data Center

1.11 – تحویل خدمات: ارائه شناسه یا کلمه عبور استفاده از سرویس‌های خریداری‌شده و یا اعلام انجام سایر خدمات بر اساس فاکتور یا قرارداد بین مشتری و شرکت.

1.12 – کاربر وب‌سایت: کلیه اشخاصی که از سراسر دنیا وب‌سایت مشتری را مشاهده و مرور می‌کنند.

1.13 – منابع RAM: میزان استفاده از حافظه اصلی سرور یا سرورها برحسب مگابایت که در هنگام استفاده و مشاهده کاربران از وب‌سایت مشتری مصرف می‌شود.
1.14 – منابع CPU: میزان استفاده از پردازنده سرور یا سرورهایی که جهت پردازش درخواست‌ها و اجرای کدهای دینامیک آن سایت نسبت به کل توان پردازنده سرور به‌صورت درصد در زمان استفاده و مشاهده کاربران، به وب‌سایت مشتری سرویس‌دهی می‌کنند

1.15 – فضای دیسک (Disk Space): میزان فضایی که برای ذخیره کلیه فایل‌های مشتری اعم از وب‌سایت، ایمیل‌ها، پایگاه‌های داده و همچنین لاگ‌های آن‌ها توسط یک وب‌سایت مصرف می‌گردد.

1.16 – Bandwidth: میزان ردوبدل اطلاعات بین کاربران وب‌سایت و سرور جهت نمایش و عملکرد یک وب‌سایت برحسب مگابیت بر ثانیه. همچنین میزان ردوبدل اطلاعات بین دو سرور.

1.17 – Data Transfer: میزان تجمعی ردوبدل اطلاعات بین کاربران وب‌سایت و سرور یا سرورهای سرویس‌دهنده به وب‌سایت مشتری بر حسب مگابایت در ۳۰ روز ماه میلادی.

1.18 – بالا بودن سرور: در دسترس بودن عمومی سرور در شبکه‌ اینترنت در حداقل ۲ نقطه مختلف از دنیا بسته به سرویس‌های مختلفی که روی یک سرور قرار دارد.
1.19 – Uptime: نسبت میزان زمانی که کلیه سرویس‌های سرویس‌دهنده به وب‌سایت مشتری در شبکه‌ اینترنت بالا می‌باشند به کل مدت قرارداد سرویس‌دهی به درصد، درصورتی‌که وب‌سایت یا برخی از سرویس‌ها به دلیل عدم رعایت بندهای این قرارداد به حالت تعلیق درآیند در این زمان محاسبه نمی‌شود.

1.20 – تعلیق(Suspend): قطع دسترسی موقت یا دائم سرویس به علت عدم پرداخت یا عدم رعایت شرایط و ضوابط شرکت

1.21 – نامه رسمی: نامه ای است که از سوی مشتری به شرکت ارائه می‌شود که خصوص اعمال برخی تغییرات یا انجام برخی درخواست‌ها توسط شرکت طلب شده یا در همین قرارداد مستقیما به آن اشاره شده است و این درخواست برای مشتریان حقوقی می‌بایست در سربرگ رسمی و همراه با مهر و امضاء نماینده باشد و برای مشتریان حقیقی باید به صورت دست نویس به همراه تصویر کارت ملی در کنار درخواست و امضای مشتری باشد.

تبصره 1.2- شرکت هیچگونه مسئولیتی در قبال کنترل صحت و اصل بودن نامه رسمی، امضاء، مهر و سربرگ نداشته و هرگونه عدم تطابق اطلاعات با اصل آن جعل اسناد تلقی شده و  متوجه مشتری می‌باشد، در چنین شرایطی شرکت حق درخواست خسارت یا جبران لطمات وارده از سوی مشتری را نسبت به صاحب سند محفوظ می‌دارد.

1.22 – Registrar (رجیسترر): به طور کلی به مرجعی گفته می‌شود که عموما مسئول ثبت، تمدید یا انتقال دامنه یا برخی گواهی‌نامه ها و لایسنس‌ها است.

1.23 – registery : مرجعی که به رجیسترر سرویس و خدمات ارائه می‌دهد و عموما به ازای هر پسوند دامنه یک رجیستری وجود دارد.

 

فصل دوم : طرفین قرارداد
________________________________________
2.1 – شرکت: شرکت شرکت ساینا رایان پردیس به شماره ثبت 454302 ، ثبت تهران ، با آدرس وبگاه modiranhost.com که در این توافق‌نامه شرکت نامیده می‌شود.

2.2 – مشتری : به مشخصات مندرج در فرم مشخصات پرتال کاربران

تبصره 2.1 – در مورد مشتریان با هویت شخص حقوقی، یک نفر نماینده تام‌الاختیار در پرتال کاربران معرفی می‌گردد. این نماینده نسبت به سرویس تهیه شده همانند خود شخص حقوقی اختیار تام دارد. وظیفه اعلام کتبی نماینده جدید در آینده بر عهده مشتری بوده و شرکت در صورت عدم دریافت اعلام کتبی مسئولیتی نسبت به حقوق و عملکرد مالکیتی و مسئولیتی مشتری نخواهد داشت.

2.3 -برای حفظ حقوق قانونی مشتریان ، کلیه مشتریان حقیقی و نمایندگان مشتریان حقوقی موظف به ارائه اطلاعات هویتی خود شامل تصویر شناسنامه، تصویر کارت ملی و اسنادی در جهت اثبات محل اسکان بوده و همچنین نمایندگان اشخاص حقوقی علاوه بر موارد قبل موظف به ارائه درخواست رسمی شخص حقوقی همراه با کپی روزنامه رسمی آخرین تغییرات به شرکت می‌باشند. در صورتی که شرکت، در هنگام تکمیل فرآیند خرید و به جهت تسهیل و تسریع امور، اقدام به دریافت و کنترل این مدارک ننماید پس از آن حق دریافت این مدارک همواره برای شرکت محفوظ بوده و با عدم ارائه مدارک در زمان مقرر به شرکت، حقوق مالکیتی مشتری ملغی محسوب می‌شود و ضمناً عواقب اعلام ناصحیح اطلاعات مستقیماً بر عهده مشتری خواهد بود. شرکت مسئولیتی در قبال کنترل صحت امضاء مشتریان و نمایندگان آن‌ها ندارد.

تبصره 2.2 – در صورت عدم ارائه مدارک هویتی، یا محرض شدن ارائه اطلاعات غلط توسط مشتری برای شرکت، شرکت حق فسخ یک طرفه قرارداد را داشته و در این صورت کلیه وجوه پرداختی مشتری به نفع شرکت ضبط خواهد شد و مشتری حق اعتراض یا شکایت را از خود سلب می‌نماید.

2.4 -مشتری اذعان می‌نماید که کلیه اطلاعات هویتی ارائه شده و آدرس‌ها و شماره تماس و امثالهم صحیح بوده و همواره در بروز نگه‌داشتن آن‌ها در پرتال کاربران می‌کوشد. شرکت حق دارد هر زمان که نیاز به کنترل این اطلاعات داشته تصویر برابر اصل این اطلاعات را از مشتری دریافت نماید. شرکت حق دارد تا تکمیل اطلاعات صحیح و مستند نسبت به تعلیق سرویس اقدام نماید.
2.5 -مالکیت سرویس و کلیه مسئولیت‌ها و حقوق مرتبط با آن، بر عهده مشتری و یا نماینده مشتری هریک به تنهایی است.
2.6 – در صورتی که به درخواست مشتری و در راستای کاهش هزینه و یا بهبود کیفی خدمات نگهداری و تمدید، به جای مشخصات مشتری مشخصات شرکت ارائه کننده خدمات، ثبت شده باشد همچنان مالکیت و کلیه حقوق و مسئولیت‌های قانونی بر عهده مشتری خواهد بود.

فصل سوم : نحوه ارتباط طرفين
________________________________________
3.1 – روش ارتباطی مستند شرکت با مشتری، پاسخ به تیکت‌هایی است که از طریق حساب کاربری ثبت شده‌اند.

3.2 – روش ارتباطی مستند مشتری با شرکت، ثبت تیکت در حساب کاربری و دریافت شماره پیگیری تیکت و یا ارسال نامه رسمی و دریافت رسید کتبی از شرکت خواهد بود.
3.3 – شرکت مسئولیتی نسبت به تبعات و خسارات وارد بر مشتری که اطلاعات تماس تغییریافته خود را از طرق معتبر به اطلاع شرکت نرسانده است ندارد.

فصل چهارم : تغييرات
________________________________________
4.1  – تغییرات توافقنامه:

توافقنامه استفاده از خدمات شرکت تابعی است از قوانین جمهوری اسلامی ایران و سایر قوانین بین‌المللی و توافقات مجامع بین‌المللی ناظر بر سرویس‌های قابل ارائه شرکت و توافقات فی مابین که در این قرار داد ذکر شده است و از آنجا که این قوانین و توافقات در سطح کشور و بین‌الملل به طور آنلاین و ماهانه امکان تغییر دارند، شرکت حق تغییرات آتی در توافقنامه را بر خود محفوظ می‌داند و نسخه توافقنامه بروز شده را از طریق لینک به صفحه توافقنامه در وب‌سایت شرکت در دسترس عموم خواهد بود. ضمناً شرکت مسئولیتی نسبت به اطلاع‌رسانی نفر به نفر در خصوص تغییرات احتمالی نداشته و مشتری می‌بایست موارد را عنداللزوم با مراجعه به وب‌سایت شرکت کنترل نماید.
4.2 – تغییرات تعرفه:
• در صورت تغییر تعرفه در حین استفاده از سرویس، مشتری در صورت تمایل به ارتقاء در سرویس فعلی خود موظف به رعایت قیمت‌های جدید خواهد بود. لیکن خدمات خریداری‌شده با تعرفه قبلی تا پایان دوره ارائه می‌گردد.
• هزینه‌های کارشناسی نیروی فنی و یا سایر خدماتی که در هنگام استفاده از یک سرویس اولیه خریداری‌شده مورد نیاز واقع می‌گردد، تابع تعرفه روز درخواست جدید مشتری است.
• تغییرات تعرفه از طریق وب‌سایت منعکس شده و مشتری موظف به تبعیت از آن برای سفارش‌های جدید است مگر اینکه پیش‌فاکتور مهلت داری در اختیار داشته باشد که قبل از تغییرات تعرفه برای وی صادر گشته باشد.
4.3 – تغییرات فنی:

شرکت برای بهبود کیفیت خدمات حق انجام تغییرات فنی، سخت‌افزاری، نرم‌افزاری یا شبکه‌ای را در سرویس‌های ارائه شده دارد. در مورد تغییراتی که سرویس مشتری را تحت تأثیر قرار می‌دهد، شرکت موظف است از یک روز تا یک ماه قبل از اعمال تغییرات، از طریق وب‌سایت شرکت، پرتال کاربران و یا ارسال خبرنامه به آدرس Email مشتریان اطلاع‌رسانی نماید. مشتری موظف است خود را با این تغییرات سازگار نماید. هرگاه به دلیل موارد ضروری، شرکت امکان اطلاع‌رسانی را از دست بدهد و یا فوریت‌های فنی وی را ناچار به این امر نماید مسئولیتی برای اطلاع‌رسانی زمان و نحوه تغییرات نخواهد داشت. ضمناً مشتری به شرکت وکالت می‌دهد تا در زمان مورد نیاز در جهت بهبود سطح کیفی سرویس اقدام به انجام فعالیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری روی سرورهای اختصاصی، مجازی یا ابری و سرویس‌های میزبانی آن نماید.
4.4 – تغییرات مالکیت:

تغییرات مالکیت سرویس از طریق نامه رسمی مشتری یا نماینده وی و یا ارسال تیکت از طریق پرتال کاربران انجام می‌گردد.
• شرکت در راستای حفظ حقوق مشتریان خود، حق دارد مدارک شناسایی متقاضی تغییر مالکیت را جهت احراز هویت وی و انطباق با مشخصات مالک سرویس دریافت دارد.
• شرکت می‌تواند تا زمانی که اطلاعات کافی در مورد موارد مشکوک پیدا نکرده است، اقدامی برای تغییر مالکیت یک سرویس صورت ندهد و یا آن را موقتا مسدود نماید.

4.5 – ارتقا یا تنزل سرویس :

• انجام ارتقا یا تنزل در سرویس نیازمند داشتن تاییدیه فنی از سوی شرکت از طریق درخواست توسط مشتری و دریافت تاییدیه در تیکت دارد و هرگونه تصمیم یا اقدام خودسرانه توسط مشتری هیچگونه مسئولیتی را متوجه شرکت نمی‌کند.

• در صورتی که مشتری به هر نحوی جهت ارتقا سرویس اقدام به پرداخت وجه نموده و انجام این مهم توسط شرکت مقدور نباشد شرکت حق انجام درخواست را تا 60 روز کاری از زمان پرداخت توسط مشتری را برای خود محفوظ داشته و مشتری پس از این مدت و در صورت عدم حصول نتیجه و توافق جدید با شرکت، می‌تواند اقدام به بازپسگیری وجه پرداختی خود نماید.

•تنزل در سرویس‌ها به صورت پیشفرض ناممکن بوده و تنها با توافق طرفین و تاییدیه رسمی شرکت در موارد استثنا انجام خواهد شد.

•در مواردی که ارتقا یا تنزل سرویس نیازمند همکاری شخص یا شرکت ثالث مانند Registerar، Registery یا IDC های دیگر باشد شرکت هرگونه مسئولیت در قبال صحت، کیفیت و کمیت انجام کار را از خود سلب نموده و مشتری خود موظف به تحقیق و بررسی قوانین شخص ثالث بوده و شرکت صرفا نقش رابط را برعهده خواهد داشت.

• شرکت مسئولیتی در خصوص اعلام به مشتری نسبت به مرتبط بودن سرویس با شخص ثالث ندارد.

4.6 – در صورت نیاز مشتری جهت برطرف کردن مشکلات نرم‌افزاری، سیستم عاملی و امنیتی application، شرکت بنا به حجم کار، مجاز به دریافت هزینه اضافه جهت رفع عیب نرم‌افزاری مشتری است.

فصل پنجم : تحويل خدمات
________________________________________
5.1 – نحوه تحویل خدمات:  پس از پرداخت مبلغ سفارش توسط مشتری، با آماده تحویل شدن سرویس خریداری‌شده، مراتب از طریق ایمیل مندرج در پروفایل و یا برگه سرویس یا تیکت به مشتری اطلاع داده می‌شود. عدم دسترسی مشتری به هر یک از این درگاه‌های مورد نظر مانع تحویل سرویس نمی‌گردد.
• مشتری در صورتی که در بازه زمانی حداکثر زمان تحویل، ایمیل مذکور را دریافت ننماید، موظف است حداکثر ۲ روز پس از پایان زمان تحویل مجاز، با نامه رسمی مراتب را به شرکت اعلام نماید.
• در صورت بروز شرایط ویژه فنی و یا محدودیت‌هایی که تحویل در زمان مقرر آن انجام نشود، شرکت مجاز به افزایش زمان تحویل سرویس تا 3 برابر خواهد بود.
• مشتری حق درخواست لغو سرویس خریداری‌شده‌ای که تحویل داده نشده را تا قبل از سپری شدن 3 برابر زمان تحویل مجاز آن سرویس نخواهد داشت. به عنوان مثال چنانچه زمان تحویل ۷ روز کاری باشد در صورت عدم تحویل، مشتری تا 21 روز کاری مجاز به انصراف از خرید و دریافت وجه پرداختی خود نیست.
• شرکت مسئولیتی در قبال عدم تطابق با نیاز و یا عدم استفاده مشتری از سرویس خریداری‌شده و یا تحویل شده ندارد.
• سرویس‌های مرتبط با دامنه‌ای که توسط شرکت ثبت و یا تمدید نشده‌اند و نزد ثبت‌کننده دیگری هستند در هنگام پرداخت فاکتور، تحویل شده فرض می‌گردند.

5.2 – حداکثر زمان تحویل:
•  حداکثر زمان تحویل برای سرویس‌های شرکت که با عنایت به شرایط عمومی کشور و با فرض بدترین حالات ممکن، به شرح ذیل است:

. سرور اختصاصی 14 روز کاری

· خرید نرم‌افزار یا دریافت مجوز خارجی 14 روز کاری

· ثبت دامنه 3 روز کاری

· سرویس میزبانی 3 روز کاری

· خدمات طراحی پوسته و وب‌سایت بسته به زمان اعلام شده در فاکتور یا قرارداد

• در صورت عدم انجام سفارش در محدوده حداکثر زمان تعریف شده، مشتری موظف به اعلام از طریق نامه رسمی به شرکت و دریافت رسید ارسال است.
• پس از ثبت دامنه، سرور مجازی، سرور ابری و سرور اختصاصی یا نرم افزار و مجوزهای خارجی و ارائه شناسه و کلمه عبور کنترل پنل آن به مشتری، به دلیل سلب امکان نظارتی از شرکت، شرکت هیچ مسئولیتی نسبت به آن نخواهد داشت.
• در مورد ثبت دامین های ir که می‌بایست توسط پژوهشگاه دانش‌های بنیادی تأیید و فعال گردد با توجه به اینکه به طور کلی شرکت، کنترلی در زمان تائید دامین نداشته و همچنین به دلیل نقص در مدارک یا مشخصات ممکن است مدت زمان تائید دامین به طول انجامد، زمان رزرو اولیه دامین، مبنای تحویل قرار می‌گیرد.
5.3 – تطابق با سفارش:
در صورت وجود هرگونه مغایرت سرویس ارائه شده به مشتری با مشخصات سرویس، مشتری موظف است مراتب را حداکثر ظرف مدت 7 روز از تاریخ فاکتور به شرکت اعلام نموده و شرکت موظف است مراتب اصلاح را در اسرع وقت به عمل آورد، در غیر این صورت مسئولیت شرکت صرفاً محدود به اصلاح سرویس پس از تاریخ اعلام مشتری و فقط تا پایان زمان سرویس مندرج در فاکتور است و زمان سرویس‌دهی افزایشی نخواهد یافت.

فصل ششم : امنيت و محرمانگي
________________________________________
6.1 – به طور کلی محیط اینترنت به همان میزان سایر محیط‌های ارتباطی مانند پست، دورنگار و تلفن برای انتقال اطلاعات محرمانه، امنیت دارد. در کلیه این محیط‌ها ممکن است اطلاعات استراق سمع شوند. به همین دلیل ضمن آنکه شرکت، تمام تلاش خود را برای ایجاد محیطی امن برای نگهداری و تبادل اطلاعات به‌صورت محرمانه می‌نماید، با این حال از جانب احتیاط از مشتریان می‌خواهد که همیشه ارتباطات آنلاین اینترنتی خود را نا امن فرض نمایند. شرکت هیچ‌گونه مسئولیتی در رابطه با امنیت تبادل اطلاعات از شبکه و سرورهای خود با جاهای دیگر را نمی‌پذیرد.
6.2 – شرکت با تدابیر امنیتی خود مسئول حفظ امنیت پایه سرویس‌های خود است.
6.3 – شرکت مسئولیتی نسبت به ضعف ایمنی ناشی از نرم‌افزارها، application ها، اسکریپت‌ها و یا برنامه‌های مورد استفاده مشتری ندارد.
6.4 – شرکت مسئولیتی نسبت به امنیت تبادل داده، بین مشتری و سرورهای خود ندارد.
6.5 – شرکت مسئولیتی نسبت به در اختیار گرفتن کلمه عبور سرویس‌های مشتری، توسط اشخاص ثالث ندارد.
6.6 – شرکت موظف به رعایت محرمانگی کلیه داده‌ها و نرم‌افزارهای موجود در سرویس مشتری است و همچنین آن را در اختیار اشخاص ثالث قرار نخواهد داد.
6.7 – شرکت تلاش خود را برای حصول بالاترین سطح امنیت ممکن برای حساب آنلاین مشتریان انجام می‌دهد، از این‌رو شرکت نسبت به اموری که در حیطه مسئولیت مشتری از لحاظ نگهداری امنیت حساب خود است، مسئولیتی ندارد.

فصل هفتم : مرجع قضاوت
________________________________________
7.1 – در صورت بروز اختلاف، جهت رفع اختلاف، مشتری موظف است، بدواً نسبت به اعلام موضوع به واحد روابط عمومی و یا دفتر مدیریت شرکت اقدام نموده و رسید کتبی دریافت نماید. تا موضوع مورد رسیدگی واقع گردد، در صورت عدم حصول نتیجه پس از 45 روز کاری، مشتری می‌تواند با مراجعه به شورای انتظامی سازمان نظام صنفی رایانه ای مراجعه نموده تا موضوع را مورد بررسی و رسیدگی قرار دهند ضمنا طرفین حکم نظر این شورا را به عنوان حکم مرضی الطرفین پذیرفته و حق شکایت به سایر مراجع را از خود سلب می‌نمایند.
________________________________________
فصل هشتم : فعاليتهاي غير مجاز مشتری
8.1 – تخطی از هر یک از شرایط درج شده در ذیل موجب تعلیق سرویس می‌شود. شرکت تنها تشخیص دهنده تخطی از شرایط مندرج است. شرکت حق قطع سرویس بدون هیچ اخطار قبلی و یا اجتناب از سرویس‌دهی را برای خود محفوظ می‌دارد. زمانی که شرکت از تخطی یک مشتری از شرایط مندرج اطلاع پیدا می‌کند، نسبت به بررسی فنی و یا حقوقی موضوع اقدام خواهد کرد. در این زمان ممکن است برای جلوگیری از ادامه تخلف سرویس مشتری به‌صورت موقت قطع گردد. پس از تکمیل بررسی‌ها، شرکت بسته به نوع تخلف مجاز به محدودسازی، تعلیق یا قطع سرویس خاطی خواهد بود. همچنین شرکت در صورت لزوم حق پیگرد قانونی شکایت و اخذ خسارت از متخلف را نیز برای خود محفوظ می‌دارد. هرگونه عملی که در اینجا به آن اشاره نشده باشد ولی از نظر قوانین جاری کشور ایران یا کشور محل قرارگیری سرورها خلاف باشد نیز تخلف از شرایط خدمات محسوب می‌گردد و در این خصوص مشتری موظف به بررسی و تحقیق در خصوص این قوانین است. شرکت هیچ‌گونه وجهی به مشتری متخلف از شرایط خدمات، تحت هر عنوان مانند ادعای خسارت یا هزینه مدت باقیمانده سرویس پرداخت نخواهد نمود. همچنین مشتری متخلف مسئول جبران کلیه خسارات مادی و معنوی وارده به شرکت، سایر مشتریان شرکت و یا IDC سرویس مورد نظر، یا اشخاص ثالث حقیق و حقوقی خواهد بود.
• استفاده از نرم‌افزارهای بدون رعایت حق کپی‌رایت ایران و بین‌المللی
• نصب و یا استفاده برنامه‌ای که موجب اختلال در عملکرد سرور گردد.
• ارسال یا اجرای فایل‌های اجرایی مانند فایل‌هایی با پسوند exe, com, bat, vbs و امثالهم در فضای سرویس هاست در صورت وجود این فایل‌ها بدون اخطار از فضای مشتری حذف می‌شود و با مشتری بر طبق ضوابط برخورد می‌گردد.
• مشتری مجاز به استفاده از کدهای مخرب مانند انواع ویروس‌ها و یا سورس‌هایی که موجب آلودگی یا پایین آمدن امنیت سرور گردد نیست.
• استفاده از برنامه‌های ضعیف نگارشی که موجب نفوذ به سرویس مشتری و سایر سرویس‌های دیگر شرکت و سایر مشتریان گردد.
• وجود فایل‌های حاوی ویروس عمداً و یا سهواً در فضای سرویس مورد خریداری
• ارسال هرزنامه (Spam) عمداً و یا سهواً (ملاک، گزارش RBL و یا بررسی تیم فنی شرکت است) حتی اگر از سرویس میل سرویس‌دهنده ثالثی استفاده شده باشد.
• تعداد مجاز ارسال ایمیل در هر سرویس در وب گاه شرکت مشخص شده است.
• ارسال ایمیل به‌صورت گروهی و تعداد بالا به هر صورت و شکل ممکن ممنوع است.
• ملاک ایمیل گروهی شباهت 10 ایمیل یا گزارش RBL خواهد بود.
• گزارش فنی شرکت و یا IDC که سرور میزبانی در آن قرار دارد، نسبت به انجام اعمال مغایر قوانین شرکت.
• عدم رعایت قانون جرائم رایانه‌ای جمهوری اسلامی ایران (مشتری موظف به کسب اطلاع کامل در مورد این قانون است)
• در صورت ارسال اسپم، سرویس به مدت ۲۴ و حداکثر تا زمان توقف ارسال توسط مشتری تعلیق خواهد شد.
• انجام فعالیت‌هایی که به هر شکل موجب اختلال در ارائه خدمات شرکت به مشتری و یا سایر مشتریان گردد.
• استفاده از سرویس جهت ایجاد اختلال و یا نفوذ در سیستم‌های اشخاص ثالث.
• راه‌اندازی mail server Open relay
• انجام فعالیت IRC
• استفاده از شبکه‌های اشتراک گذاری p٢p
• عدم رعایت محدوده استفاده از منابع تخصیص یافته در هر سرویس
• مختل کردن امنیت سیستم یا شبکه، در صورت بروز چنین مسائلی شرکت حق پیگرد قانونی و شکایت از متخلف به مراجع قانونی را محفوظ می‌دارد.
نمونه‌هایی از اختلال در امنیت سیستم یا شبکه شامل موارد ذیل می‌شود:
دسترسی یا استفاده غیرمجاز از داده‌ها، سیستم یا شبکه، از جمله هرگونه تلاش برای جستجو، اسکن یا آزمایش آسیب‌پذیری یک سیستم یا شبکه.
مداخله در خدمات ارائه شده به هر کاربر، میزبان یا شبکه شامل:
• تلاش برای دسترسی به اطلاعات نامه‌های الکترونیکی،
• تلاش عامدانه برای پر کردن فضای یک سیستم،
• تلاش برای تغییر و یا حذف اطلاعات وب‌سایت‌ها بدون مجوز از مالکان آن‌ها و …

8.2 – در صورتی که سرویس مشتری به هر یک از دلایل بالا به صورت موقت مسدود یا به طور دائم قطع شود شرکت مسئولیتی در قبال افزایش زمان سرویس یه مدت مسدودی یا بازگردانی وجه سرویس به مشتری را ندارد و مشتری موظف به رعایت کامل موازین سرویس دهی است.

فصل نهم : محدوده استفاده از منابعCPU , Disk space , Traffic Data transfer , Ram, و …
________________________________________
9.1 – شرکت در تعرفهٔ خود یا در سایت یا در تیکت در صورت پرسش توسط مشتری این موارد را مشخص نموده و محدوده استفاده از منابع سرویس‌های شرکت برای عموم سرویس‌ها در تعرفه درج شده است. لیکن در صورت عدم درج این مشخصات به طور پیش فرض به صورت زیر در نظر گرفته خواهند شد.
• حداکثر CPU در میزبانی اشتراکی معمولی ۴۸۰ مگاهرتز
• حداکثر CPU در میزبانی اشتراکی ویژه ۸۰۰ مگاهرتز
• حداکثر Ram در میزبانی اشتراکی معمولی 256 مگابایت
• حداکثر Ram در میزبانی اشتراکی ویژه 1024 مگابایت
• حداکثر Data Transfer مجاز بر اساس مشخصات مندرج در تعرفه
• حداکثر Disk Space بر اساس مشخصات مندرج در تعرفه
9.2 – ملاک تشخیص، نرم‌افزارهای کنترلی و واحد فنی شرکت خواهد بود.
9.3 – شرکت در صورت تجاوز منابع سرویس کاربر از حدود تعیین شده، حق قطع سرویس بدون اخطار قبلی تا تعیین وضعیت را خواهد داشت و مراتب را به اطلاع مشتری خواهد رساند. در این صورت، شرکت، پس از ارتقا سرویس توسط مشتری و یا کاهش مصرف، اقدام به ارائه سرویس‌دهی خواهد نمود.
9.4 -در صورتی که مشتری در استفاده از برخی منابع که قابل‌اندازه‌گیری نیستند، از حد استاندارد سرویس تجاوز نماید به تشخیص بخش فنی، شرکت حق قطع سرویس تا تعیین تکلیف جدید را دارد.

فصل دهم : محتوا
________________________________________
10.1 – سرویس‌های شرکت می‌بایست در جهت مقاصد قانونی استفاده گردد. انتقال، نگهداری یا انتشار هرگونه اطلاعات یا داده که مخالف هر قانون اجرایی باشد یا مستقیماً به تخلف از قانون خاصی کمک کند ممنوع است. این مورد می‌تواند شامل موارد زیر باشد (البته محدود به موارد زیر نیست)
• راه اندازی VPN برروی سرویس‌های دریافت شده از شرکت
• قرار دادن هرگونه داده تحت پوشش قانون کپی‌رایت بدون مجوز
• استفاده غیرمجاز از علائم و اسامی تجاری دیگران
• استفاده غیرمجاز از لوگوهای دیگران
• هرگونه تخلف از قانون جرائم رایانه‌ای ایران
• اهانت به هر شخص، گروه، سازمان، قوم یا کشور
• انتشار اکاذیب علیه دیگران یا نام‌ها و برندهای تجاری
• کلاه‌برداری‌های اینترنتی و هرگونه عاملی که موجب فریب بازدیدکنندگان شود.
• سایت‌های فعال در زمینه HYIP و یا دارای سیستم هرمی
• فروش یا تبلیغ هرگونه کالا یا خدمات غیرمجاز طبق قوانین جاری ایران و کشوری که سرورها در آن قرار دارد
• سایت‌های مرتبط یا حامی گروه‌های شناخته شده تروریست بین‌المللی
• استفاده از سرویس‌های شرکت برای نگهداری، ارسال، نمایش، انتقال، تبلیغ یا هر عمل مشابه بر روی داده‌های مرتبط با مسائل جنسی و غیراخلاقی به هر شکل
10.2 – مسئولیت محتوای درج شده در سرویس تأمین شدهٔ مشتری و یا متصل به دامنه خریداری‌شده از شرکت تماماً بر عهده مشتری است.
10.3 – در صورت عدم رعایت قانون جرائم رایانه‌ای جبران کلیه خسارات و هزینه‌های مادی و معنوی کلی و جزئی وارد بر شرکت در پاسخگویی به مراجع ذیصلاح بر عهده مشتری خواهد بود.
10.4 – شرکت بر طبق قانون موظف است در صورت برخورد با موارد مجرمانه نسبت به انسداد سرویس‌ها و اقامه دعوا و ارائه اطلاعات مشتری که محتوای مجرمانه در سرویس خود و یا در سرویس متصل به دامنه خود را دارد به مراجع قضائی اقدام نماید.

فصل يازدهم : مسئوليت مشتری
________________________________________
11.1 – مشتری موظف است که کلیه مواد توافقنامه، ضوابط شرکت و قوانین جمهوری اسلامی ایران و همینطور در صورت دریافت سرویس خارجی قوانین مرتبط با آن ارائه دهنده یا کشور (مشتری موظف به تحقیق در این باره است) را رعایت نماید. درصورت عدم رعایت، شرکت حق قطع سرویس به‌صورت موقت یا دائم و پیگرد قانونی و دریافت خسارت از مشتری را دارد و مشتری موظف به جبران کلیه خسارات و هزینه وارده بر شرکت است. همچنین هیچ ‌وجهی بابت فسخ سرویس و یا ایام باقیمانده سرویس یا خسارت وارده به مشتری متخلف، پرداخت نخواهد شد.
11.2 – مشتریان مسئول عملکرد خود در رابطه با سرویس تهیه شده می‌باشند همچنین می‌بایست به حقوق سایر مشتریان شرکت احترام بگذارند. شرکت حق تعلیق یا قطع دائم سرویس مشتریان که به‌صورت خواسته یا ناخواسته موجب اختلال در سرویس سایر مشتریان می‌گردد را برای خود محفوظ می‌دارد. ضمناً مشتری حق هیچ‌گونه اعتراضی را نخواهد داشت.
11.3 – به غیر از آن دسته از قوانین که مستقیماً به نحوه استفاده از سرویس برمی‌گردد که با پایان مدت زمان سرویس به پایان می‌رسد. بندهای دیگر قوانین پابرجا بوده و مشتری همواره موظف به رعایت قوانین عمومی و حقوقی شرکت خواهد بود.
۴ – کلیه مسئولیت‌های عدم استفاده صحیح از سرویس خریداری‌شده با مشتری است و شرکت تنها مسئول ارائه سرویس استاندارد و بر اساس تعهدات فنی اعلام شده در بسته‌های میزبانی خود است.

فصل دوازدهم : گارانتي و پشتيباني
________________________________________
12.1 – شرکت تنها مسئولیت سرویس‌دهی در حوزه خرید را دارد. در خصوص اختلالات و موارد دیگر مانند ارتباط اینترنت مشتری و برنامه‌نویسی وب و نرم‌افزارها و مشکل دامنه‌ای که نزد دیگران ثبت شده است مسئولیتی متوجه شرکت نیست.
12.2 – ملاک وجود اختلال در سرویس، گزارش واحد فنی و یک سایت Tracer معتبر که باید توسط شرکت تائید شده باشد، است.
12.3 – زمان اختلال در سرویس مشتری در صورت درخواست کتبی وی با اعلام مدت اختلال و تائید واحد فنی درصورتی‌که میزان تجمعی آن از ابتدای دوره از ۰.5% کل دوره بیشتر باشد به مدت سرویس افزوده می‌گردد.
12.4 – ارائه خدمات پشتیبانی در شرکت به‌صورت ۲۴ ساعته و هفت روز هفته است. ارائه خدمات در سایر واحدها، در روزهای کاری، ساعات 9 الی 16 انجام می‌گیرد.
12.5 – نحوه ارتباط مستند مشتری برای درخواست‌های گارانتی و پشتیبانی، باید از طریق ارسال تیکت از حساب کاربری باشد، تا زمان دقیق ارسال درخواست، زمان دقیق رسیدگی و هویت مشتری مشخص باشد.
12.6 – سرویس‌ها و رویه عمومی شرکت، بر اساس استاندارد فنی بین‌المللی و مصالح شرکت تعریف شده و برای مشتری خاص غیر قابل تفکیک و تغییر است و مشتری موظف است بررسی لازم خود را قبل از خرید سرویس به عمل آورده باشد.
12.7 – شرکت مسئولیتی در قبال عدم تطابق سرویس خریداری‌شده با نیاز مشتری ندارد.
12.8 – شرکت نسبت به نصب و عملیاتی شدن نرم‌افزارهایی را که مورد تائید بخش فنی نیست مسئولیتی ندارد.
12.9 – میزان مسئولیت شرکت در مقابل حوادث ناخواسته و خسارات غیرمستقیم وارد بر مشتری در استفاده از سرویس و یا اطلاعات مشتری محدود به بند خسارات این قانون خواهد بود.
12.10 – حداکثر زمان پاسخگویی به تیکت‌ها و درخواست‌های پشتیبانی ۲۴ ساعت پس از ثبت آن است. درخواست‌ها و مشکلاتی که نیاز به بررسی بیشتر و پیگیری داشته باشند حداکثر طی ۷ روز پاسخ داده خواهند شد.

فصل سيزدهم : ضوابط خاص دامنه
________________________________________
13.1 – تمدید یک دامنه تاریخ گذشته در صورت امکان تمدید، ممکن است دارای جریمه تأخیر نسبت به تعرفه عادی باشد که این جریمه مطابق با قوانین ICANN و Registrar  و ضوابط شرکت اخذ می‌گردد.
13.2 – تاریخ مستند برای مدت ثبت دامنه، whois های بین‌المللی است. (در خصوص دامنه‌های ir. استعلام از ثبت‌کننده مستند خواهد بود.)
13.3 – اگر در سفارش مشتری، دامنه‌ای باشد که ثبت‌کننده مرجع، آن را ثبت ننماید و یا در حین تکمیل مراحل ثبت، آن دامنه توسط شخص دیگری ثبت گردد و یا انتقال دامنه‌ای به شرکت باشد که به هر دلیل انجام نگردد، شرکت تنها موظف به بازگرداندن هزینه ثبت و یا انتقال آن دامنه به حساب مشتری در پرتال کاربران است.
13.4 – در صورت درخواست انتقال یک دامنه به پنلی خارج از شرکت از طریق تیکت کاربر، شرکت حق ممانعت از تکمیل مراحل انتقال را ندارد.
13.5 – از آنجا که شرکت، ثبت و تمدید دامنه و انتقال برای مشتری را به‌صورت واسط انجام می‌دهد، عدم پذیرش توسط ثبت‌کنندگان بین‌المللی و یا ثبت‌کننده Ir. نسبت به ثبت و یا تمدید دامنه به هر دلیل مسئولیتی را متوجه شرکت نخواهد کرد.
13.6 – مشتری موظف است قبل از ثبت دامنه نسبت به حقوق مالکیتی دامنه برای خود تحقیق لازم را به عمل آورده و شرکت در صورت ادعای شخص ثالث صاحب حق مورد تائید شرکت و مراجع ذیصلاح ایرانی و بین‌المللی آن دامنه را مسدود نموده و به رأی مراجع و یا قوانین بین‌المللی عمل می‌نماید.
13.7 – در ثبت دامنه‌های «. بازار» دامنه‌هایی که دارای Variant های گوناگون (حالت‌های نوشتاری مختلف با حروف فارسی و یا عربی) باشند و یکی از حالت‌های نوشتاری آن توسط شخصی ثبت گردد، سایر حالت‌های نوشتاری فقط و فقط برای آن شخص قابل ثبت است و ثبت حالت‌های دیگر علی‌رغم آزاد بودن دامنه، برای شخص یا اشخاص دیگر مجاز و امکان‌پذیر نخواهد بود.
13.8 – حداقل طول هر دامین باید ۳ حرف باشد. دامنه‌های یک حرفی و دو حرفی قابل ثبت نیستند. البته این بند تابع قوانین هر پسوند دامنه بوده و ممکن است متغیر باشد.
13.9 – استفاده از _ (خط زیر) یا فاصله یا نیم‌فاصله یا نقطه یا کاما در نام دامنه ممکن نیست.
13.10 – ثبت برخی اسامی واحدهای اداری کشور، منحصراً در اختیار واحدهای ذی‌ربط است. نام کشور (به هر صورت)، نام استان‌ها، فرمانداری، شهرستان‌ها و شهرها از این جمله‌اند.(فقط پسوند .ir)
13.11 – ثبت اسامی آثار طبیعی، آثار تاریخی، فرهنگی و ملی، اسامی مذهبی و اسامی مشاهیر در اختیار واحدهای ذی‌ربط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است؛ مگر آنکه آن وزارتخانه مجوز کتبی برای غیر صادر کند.(فقط پسوند .ir)
13.12 – ثبت دامنه‌های ac.ir, sch.ir تنها برای آموزشگاه‌ها، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی دارای مجوز وزارت آموزش‌وپرورش و ارائه کپی مجوز مذکور و درخواست کتبی در سربرگ موسسه میسر خواهد بود. ضمناً ac.ir تنها برای مؤسسات آموزشی دارای مجوز وزارت علوم، وزارت بهداشت، مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی ثبت می‌شود.
13.13 – ثبت دامنه‌های gov.ir و org.irتنها برای سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی، همراه با ارائه درخواست کتبی با مهر و امضای معتبر آن سازمان میسر خواهد بود.
13.14 – ثبت دامنه‌های net.ir تنها برای شرکت‌های ICP / ISP خدمات دهنده اینترنت دارای مجوز رسمی قابل ثبت است.
13.15 – دامنه‌های co.ir تنها برای شرکت‌های ثبت شده، همراه با ارائه روزنامه رسمی ثبت شرکت امکان‌پذیر است.
13.16 – دامنه‌های رزرو شده مانند web.co – web.net و … قابل ثبت نیستند.
13.17 – قیمت‌های ارائه شده برای دامنه‌ها، قیمت قطعی ثبت دامنه نیستند. در برخی موارد شرکت اصلی ثبت‌کننده برای دامین‌های خاص هزینه‌های بالاتری را پیشنهاد می‌کند که امکان ثبت با قیمت‌های معمولی وجود نخواهد داشت. در این صورت مابه‌التفاوت از مشتری اخذ خواهد شد و یا سفارش لغو و مبلغ پرداختی مشتری به پرتال کاربران بازگردانده می‌شود.
13.18 – تأیید نهایی ثبت دامنه در برخی موارد ممکن است حداکثر تا ۴۸ ساعت زمان ببرد.
13.19 – دامنه‌های فارسی دامنه‌هایی هستند که نام آن‌ها با حروف فارسی درج می‌شود؛ مثل «com.هاست».
13.20 – امکان ثبت دامنه‌های فارسی با پسوند ir وجود ندارد. همچنین استفاده از فاصله یا نیم‌فاصله در زمان ثبت دامنه فارسی مجاز نیست.
13.21 – برای راه‌اندازی وب‌سایت و یا ایجاد ایمیل اختصاصی با برند تجاری؛ شما بایست نام دامین مناسبی را ابتدا به ثبت رسانده و برای آن خدمات هاستینگ (میزبانی وب) نیز سفارش دهید. نام دامین تنها آدرس سایت و برند شماست و خدمات هاستینگ جهت راه‌اندازی وب‌سایت و ایمیل الزامی است.
13.22 – در دامنه‌های فارسی (IDN) ، نام دامنه تنها می‌تواند شامل اعداد و حروف فارسی و علامت – (خط تیره یا منها) باشد.
13.23 – در دامنه‌های فارسی می‌توانید از حروف «ء، ئ، ؤ، أ، آ، ة» نیز در نام دامنه استفاده کنید.
13.24 – در دامنه‌های فارسی استفاده از علامت‌هایی مانند تنوین، تشدید، سکون، فتحه، کسره و ضمه در نام دامنه مجاز نیست.
13.25 – استفاده از حروف لاتین در نام دامنه‌های فارسی مجاز نیست.
13.26 – نام دامنه‌های فارسی نمی‌توانند با عدد آغاز یا به عدد ختم شوند. همچنین دامنه‌های فارسی نمی‌توانند تنها از عدد تشکیل شده باشند.
13.27 – طول نام دامنه‌های فارسی می‌تواند تا ۳۰ کاراکتر باشد.
13.28 – شرایط و قوانین ثبت دامنه ملی: ثبت دامنه‌های ملی منوط به مطالعه و پذیرش موافقت‌نامه ثبت دامنه مرکز ثبت دامنه کشوری ایران، توسط مشتری است.
13.29 – شرکت، مسئولیتی در قبال تمدید دامنه‌هایی که تا ١٥ روز پیش از انقضا تمدید شده‌اند، نخواهد داشت.

13.30 – با ثبت دامنه در هر پسوند مشتری موظف یه اطلاع از قوانین آن پسوند بوده و شرکت مسئولیتی در قبال متفاوت بودن قوانین در پسوندهای مختلف مانند زمان مجاز به تمدید، مبلغ جریمه، زمان حذف پس از انقضا، زمان اعمال جریمه پس از انقضا، تعلیق یا حذف دامنه توسط Registrar و یا هر نوع قوانین دیگر ندارد و همانطور که قبلا اشاره شد تنها واسط ثبت دامنه‌ها می‌باشد.

13.31 – درخواست هر نوع مدارک هویتی و … توسط Registrar باید از قبل توسط مشتری در نظر گرفته شده باشد و شرکت هیچگونه مسئولیتی در این خصوص نمی‌پذیرد.

 

فصل چهاردهم : ضوابط خاص میزبانی اشتراکی
________________________________________
14.1 – شرکت مسئولیتی در قبال تحویل داده‌های موجود در فضای میزبانی وب به مشتری نداشته و مشتری موظف به استفاده از FTP خواهد بود.
14.2 – شرکت مسئولیتی نسبت به بارگذاری اطلاعات (Upload) در فضای میزبانی مشتری و یا download اطلاعات وی به‌صورت رایگان ندارد.
14.3 – شرکت، مسئولیتی نسبت به نصب نرم‌افزار برای مشتری به‌صورت رایگان ندارد.
14.4 – شرکت تلاش خود را جهت راهنمایی مشتری در مسائل فنی می‌کند، ولی مشتری ، مسئول است با اطلاعات فنی سرویس میزبانی وب آشنایی داشته و شرکت مسئولیتی نسبت به آموزش نحوه بهره‌برداری صحیح از سرویس ندارد.

14.5 – شرکت هیچگونه وظیفه ای نسبت به گشایش پورت خاص در شبکه یا نصب پروتکل یا سرویسی خاص برای مشتری ندارد1

.
فصل پانزدهم : ضوابط خاص اجاره سرور اختصاصی
________________________________________
15.1 – شرکت مسئولیتی در قبال پشتیبانی فنی سرور اختصاصی به مشتری نداشته و مشتری موظف به استفاده از ارتباط ریموت خواهد بود، مگر آنکه خلاف آن در تعرفه اعلام شده باشد.
15.2 – شرکت تنها در صورت بروز مشکلاتی که موجب عدم دسترسی به سرور از راه دور می‌گردد، مسئول پشتیبانی فنی سرور بوده و البته درصورتی‌که بروز مشکل به خاطر سو عملکرد مشتری باشد، هزینه پشتیبانی از مشتری اخذ خواهد شد.
15.3 – مالک تجهیزات و سخت‌افزار سرور اختصاصی، شرکت است و پرداخت هزینه اجاره سرور موجب بروز حقی برای مشتری نمی‌گردد.
15.4 – در صورت بروز مشکلِ سخت‌افزاری که موجب عدم دسترسی به سرور شود، مشتری موظف به اعلام مورد به بخش پشتیبانی شرکت بوده و شرکت پس از اطلاع و بررسی‌های فنی در صورت محرض شدن مشکل موظف به تعویض سخت‌افزار معیوب به‌صورت رایگان است.

15.5 – در صورت تمایل مشتری به لغو تمدید، موظف به اعلام لغو سرویس 15 روز قبل از اتمام زمان انقضاء سرویس بوده و پس از آن امکان لغو میسر نبوده و مشتری موظف به پرداخت فاکتور تمدید سرویس است و در چنین شرایطی در صورت عدم همکاری مشتری شرکت این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که جهت وصول طلب از مشترک نسبت به تعلیق سایر سرویس‌ها و خدمات اقدام نموده و در صورتی که مشتری قطعات یا سرور یا وجهی دیگر نزد شرکت دارد به میزان مبلغ بدهی آن‌ها را به نفع خود ضبط کند.

فصل شانزدهم : ساير ضوابط خاص
________________________________________
16.1 – مشتری موظف است سرویس‌هایی که نزد شرکت تمدید می‌نماید را از نظر تمدید شدن کنترل نموده و در صورت عدم اعمال مراتب تمدید توسط شرکت، حداکثر تا ۷ روز تقویمی پس از زمان انقضاء مراتب را توسط تیکت به شرکت اعلام نماید.
16.2 – توافقات خاص تنها به‌صورت کتبی و با مهر و امضاء مجاز شرکت معتبر خواهد بود و توافقات با پرسنل به‌صورت کتبی یا شفاهی و یا به هر شکل دیگر از درجه اعتبار ساقط است.
16.3 – مشتری موظف است تحویل، تطابق و اجرای صحیح سرویس خریداری‌شده را کنترل نماید.
16.4 – شرکت، هیچ مسئولیتی برای به دست آوردن دامنه از دست رفته و یا اطلاعات حذف شده از روی سرورهای میزبانی پس از اتمام قرارداد نخواهد داشت.
16.5 – مسئولیت اطلاع از زمان انقضاء و کنترل سرویس بر عهده مشتری است لیکن شرکت، انقضاء سرویس‌های مشتری را از طریق پست الکترونیک به وی یادآوری می‌نماید و عدم دسترسی مشتری به پست الکترونیکی خود، مسئولیتی را برای شرکت ایجاد نخواهد کرد.
16.6 – وضعیت اعتبار، فهرست سرویس‌ها و پرداخت‌های مشتری در پرتال کاربران قرار دارد و همواره وی می‌تواند برای آگاهی از وضعیت عملکرد خود به آن مراجعه نماید.
16.7 – مدت زمان قطع سرویس ناشی از عدم پرداخت مطالبات شرکت، بررسی جرائم و اعمال تشخیص کارشناسی به مدت زمان سرویس‌دهی افزوده نمی‌گردد و میزان قطعی ناشی از این موارد در محاسبه uptime سرویس لحاظ نمی‌گردد.
16.8 – امکان دریافت هرگونه سرویس هدیه و یا کمک‌هزینه‌های پیش‌بینی‌شده در برخی از سرویس‌ها، تنها در هنگام خرید بسته وجود دارد و طی مدت قرارداد امکان رجوع به آن وجود نداشته و در صورت عدم استفاده هزینه آن به حساب کاربری مشتری واریز نمی‌شود.

فصل هفدهم : نسخه پشتيبان (Backup)
________________________________________
17.1 – مسئولیت تهیه نسخه پشتیبان از داده‌ها و فایل‌ها با مشتری بوده و مشتری می‌بایست پشتیبان کلیه داده‌های مورد نیاز خود را در جایی غیر از تجهیزات و سرورهای شرکت نگهداری نمایند. در صورت بروز هر مشکل و عدم توانایی بازگرداندن اطلاعات از آرشیو بکاپ هیچ‌گونه اعتراضی مسموع نخواهد بود و شرکت در این زمینه هیچ‌گونه مسئولیتی ندارد.
17.2 – مسئولیت بکاپ گرفتن در سرویس‌های سرورهای اختصاصی صرفاً به عهده خود مشتری است و شرکت در این زمینه هیچ‌گونه مسئولیتی ندارد.
17.3 – شرکت جهت امنیت بیشتر در سرویس میزبانی اشتراکی، از کلیه فایل‌های مشتریان  به‌صورت هفتگی نسخه پشتیبان تهیه می‌کند. این نسخه پشتیبان حداکثر تا 7 روز نگهداری خواهد شد.
17.4 – تمام نسخه‌های پشتیبان، بر روی محلی خارج از دسترسی مشتری نگهداری می‌شود.
17.5 – شرکت تعهدی نسبت به ارائه رایگان داده‌های موجود در آرشیوهای خود به مشتری ندارد.
17.6 – شرکت هیچ‌گونه مسئولیتی در مورد صحت نسخه پشتیبان و بروز بودن آن‌ها را ندارد.
17.7 – سرویس‌های میزبانی فایل، سرور مجازی، سرور ابری، سرور اختصاصی، کلوکیشن و تمامی سرویس‌هایی که کاربر به سرور آن دسترسی کامل دارد امکان بک آپ گیری ندارند و صرفا خود مشتری موظف به نگهداری بک آپ از اطلاعات خود می‌باشد.

17.8 – شرکت موظف به نگهداری آرشیو یا ارائه بک آپ سرویس منقضی شده نیست

فصل هجدهم : شرايط و قوانين مالي
________________________________________
18.1 – نحوه پرداخت سرویس‌ها، به صورت آنلاین و از درگاه پرداخت متصل به سایت است. در صورتی که از روش‌های دیگر مانند کارت به کارت واریز شود، اولا مشتری حتما باید قبل از پرداخت نسبت به دریافت تایید از واحد مالی توسط تیکت نسبت به انجام این امر اقدام نماید و مشتری باید اطلاعات پرداختی را به شرکت اطلاع دهد. به طور عمومی مشتری موظف است مدارک پرداخت خود را تا پایان مدت سرویس نگهداری نماید.

تبصره 18.1 : در صورتی که مشتری بدون هماهنگی قبلی نسبت به واریز وجه به کارت یا حساب منتصب به شرکت اقدام نماید شرکت هیچگونه مسئولیتی در قبال تایید، عدم تایید یا بازپرداخت وجه پرداختی به مشتری را ندارد .

18.2 – مشتری موظف است پرداخت خود را به طور نقدی و یا در وجه حساب‌های اعلام شده در سایت شرکت بپردازد. در شرایطی که شرکت در راستای مساعدت با مشتری اقدام به پذیرش چک مدت‌دار در خصوص فاکتور وی نماید، با عدم وصول وجه چک، مشتری موظف است در روز سررسید، فوراً اقدام به واریز وجه به حساب‌های اعلام شده نماید و اصل چک خود را دریافت نماید در غیر این صورت هزینه تأخیر در وصول اسناد، پیگیری‌های حقوقی، ایاب و ذهاب و سایر موارد نیز بر عهده مشتری خواهد بود؛ ضمناً در این‌گونه موارد شرکت حق دارد ضمن تعلیق سرویس، فاکتور مشتری ای که قسمتی از وجه آن در زمان مورد توافق وصول نشده را باطل نموده و خسارات وارده بر شرکت و هزینه سرویس را از آن کسر نماید.
18.3 – به دلیل محدودیت‌های نگهداری داده‌های حسابداری، فیش بانکی و یا حواله‌ای که برای افزایش اعتبار و یا پرداخت یک صورت حساب، تنها تا ۶ ماه پس از واریز قابلیت استفاده را خواهد داشت.
18.4 – شرکت، حق تأمین و وصول کلیه مطالبات و جرائم، سود تأخیر در پرداخت و سایر هزینه‌های خود، از محل قطع موقت و یا دائم کلیه سرویس‌ها و اعتبارات مشتری نزد خود را خواهد داشت و در صورتی که مشتری فوراً به اخطار اعلام شده از سوی شرکت توجه ننماید، حق هرگونه اعتراض بعدی را از خود سلب می‌نماید؛ لازم به ذکر است مدت قطعی سرویس ناشی از عدم پرداخت مطالبات شرکت به مدت سرویس‌دهی افزوده نخواهد شد و کلیه مسئولیت‌های ناشی از این نوع قطع سرویس بر عهده مشتری است.
18.5 – در صورتی که شرکت تشخیص دهد هر یک از سرویس‌ها و یا کالای خریداری‌شده مشرتی در زمان تحویل، با حجم بیشتر و یا با امکانات بهتر و یا زمان طولانی‌تر و یا هر مورد هزینه‌بر بالاتری از مشخصات مندرج در فاکتور مورد استفاده وی قرار گرفته و یا به هر دلیل مشتری به این حجم بیشتر و یا امکانات بهتر و منابع بیشتر و یا زمان طولانی‌تر دست پیدا کرده است، حق خواهد داشت مبلغ مابه‌التفاوت تعرفه‌ای آن را از مشتری دریافت نماید؛ پرداخت این هزینه برای مشتری اجباری است و شرکت حق استیفا طلب خود را از نحوه دریافت بدهی‌های مشتری خواهد داشت.
18.6 – شرکت برای گسترش خدمات و افزایش سرویس‌دهی به مشتریان خود در بازه‌های مختلف زمانی اقدام به انتشار و توزیع کدهای تخفیف می‌نماید. لازم به ذکر است که شرکت در پذیرش و یا عدم پذیرش این کد‌ها در بازه‌های تخفیف و ایام خاص مختار است.
18.7 – برای خرید یک سرویس میزبانی و یا یک بسته نرم‌افزاری امکان پذیرش بیش از یک کد تخفیف وجود ندارد.
18.8 – هیچ‌یک از کمک‌هزینه‌ها و خدمات مازاد بسته‌ها قابل تبدیل به ارزش ریالی و کسر از فاکتور نیست.

18.10 – بازگشت پول:
سرویس‌های میزبانی وب اشتراکی دارای ٧ روز ضمانت بازگشت پول هستند. هیچ کدام از دیگر سرویس‌های ارائه شده در شرکت، دارای ضمانت بازگشت پول نبوده و عودت مبالغ دریافتی در قبال سرویس‌ها امکان‌پذیر نیست.
ضمانت بازگشت وجه تنها در ٧ روز اول سرویس ‌های جدید ارائه می‌شود و تمدید و ارتقای هر سرویس شامل ضمانت برگشت وجه نخواهد شد.
• در صورتی که مشکل اعلام شده توسط مشتری، مربوط به سرویس دهنده بوده و توسط پشتیبانی قابل حل نباشد، شرکت هزینه خدمات را به مشتری، برگشت خواهد داد.
18.11 – بدهی‌ها:
• شرکت با اعلام و اخطار قبلی در خصوص تسویه بدهی‌های معوق، حق قطع سرویسی که مشتری برای آن بدهکار است و یا سایر سرویس‌ها و خریدهای قبلی مشتری را داشته و می‌تواند در صورت تمایل با تملک برخی از آن‌ها معادل مبلغ آن در فاکتور فروش (نسبت به مدت اعتبار آن به کل زمان سرویس) از میزان بدهی (اصل بدهی، جرائم و یا خسارات وارده بر شرکت) کسر نماید.
• شرکت، برای هر روز تاخیر مشتری در تسویه بدهی‌ها، خسارات و یا جرائم و امثالهم معادل پنج دهم درصد خسارت به صورت روزانه منظور می‌نماید که به طور یکجا و در هنگام تسویه بدهی، کاربر موظف به تسویه مجموع آن خواهد بود.
18.12 – جرائم:
• شرکت حق دریافت هزینه برای تأخیر مشتری در تمدید به موقع سرویس‌های دامنه میزبانی و امثالهم را خواهد داشت.
• شرکت حق دریافت هزینه فنی، جهت رفع مسدودی یک سرویس را خواهد داشت.
• مدت زمان اعتبار قیمت ارائه شده برروی پیش‌فاکتور، فاکتور و صورت‌حساب‌ها نیز 2 روز از تاریخ صدور خواهد بود.

فصل نوزدهم : فورس ماژور
________________________________________
19.1 – شرکت هیچ‌گونه مسئولیتی در برابر انجام ندادن تعهدات خود در هنگام موارد فورس ماژور، مانند بلایای طبیعی، جنگ، شورش، آشوب اجتماعی، انفجار، اعتصاب، محدودیت‌های دولتی، بیماری‌های همه گیر و تحریم را ندارد. با این حال در صورت بروز چنین مواردی شرکت تلاش خود را برای کاهش اثرات این موارد می‌نماید. بروز هر یک از موارد فورس ماژور موجب تخطی مشتریان از شرایط خدمات نخواهد شد. تحریم و عدم امکان تبادل ارز یا قطع سرویس دهی شرکت خارجی از موارد فورس ماژور خواهد بود.

فصل بيستم : انقضاء و تمديد خدمات
________________________________________
20.1 – تاریخ تمدید سرویس منقضی شده، از زمان تاریخ انقضاء قبلی خواهد بود همچنین شرکت مسئولیتی در قبال نگهداری و ارائه اطلاعات و داده‌های مشتری، پس از تاریخ انقضا نخواهد داشت.

فصل بيست و يکم : پذيرش مواد توافقنامه و ضوابط
________________________________________
21.1 با پرداخت مبلغ فاکتور و یا عضویت در سایت شرکت، مشتری مواد توافقنامه و قوانین شرکت را پذیرفته و نیازی به اخذ امضاء از مشتری وجود ندارد.

فصل بیست و دوم: رویه حفاظت از اطلاعات
________________________________________
22.1 شرکت در قبال حفاظت کامل از اطلاعات شخصی مشتری مسئول بوده و حق استفاده و ارائه به اشخاص ثالث و یا استفاده تبلیغاتی را ندارد و تنها در صورت دریافت حکم قضائی، اطلاعات شخص مورد تقاضا را بنا بر ضرورت قانونی در اختیار مقام قضائی قرار خواهد داد. اطلاعات مندرج در Whois دامنه به دلیل قابل رؤیت بودن برای عموم از این قاعده مستثنا است.

فصل بيست و سوم : خسارت و رفع مسئوليت
________________________________________
23.1 – خدمات شرکت به همان شکلی که هستند ارائه می‌شوند و هیچ‌گونه گارانتی صریح و ضمنی شامل آن‌ها نمی‌گردد. ضمناً هیچ‌گونه ضمانتی مانند مطابق نیاز مشتری بودن، بی‌عیب بودن، عدم قطعی، امنیت و … ارائه نمی‌شود. همه ضمانت‌های کتبی و شفاهی در مورد سرویس‌های شرکت که توسط کارکنان یا نمایندگان و یا سایرین ارائه شوند فاقد اعتبار می‌باشند. شرکت هیچ‌گونه خسارتی بابت عملکرد سرویس خود به هر نحو نمی‌پردازد. شرکت تحت هیچ شرایطی مسئول حوادث احتمالی (مانند از دست رفتن داده‌ها روی سرور) نخواهد بود.
23.2 – سقف خسارات اثبات شده توسط مرجع رفع اختلاف به مشتری برای هریک از انواع سرویس‌ها، حداکثر معادل هزینه پرداختی آن سرویس توسط مشتری بوده و شرکت هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال جبران خساراتی مازاد بر این مبلغ نخواهد داشت

فصل بيست و چهارم : سلب اختيار
________________________________________
24.1 – عدم اجرای بخشی از ضوابط و مواد توافقنامه شرکت نسبت به مشتری یا دیگران به منزله سلب حق اجرای مواد توافقنامه از شرکت نیست.